Korábbi események

400 év tradíció – Zwack X Busatti

Időpont: 2023. június 8. 

Helyszínek: Unicum Ház Budapest, IX. kerület Dandár u. 1.

Az Unicum Ház és a Toscaneria bemutatja: két családi tradíció páratlan találkozása

Szívből köszönjük minden vendégünknek, akikvelünk tartottak az Unicum Házban tartott 400 ÉV TRADÍCIÓ: ZWACK X BUSATTI címmel megrendezett eseményünkön, melyet alapító tagunkkal, a Toscaneria Kft Péntek Máriával és az Unicum Ház vezetőjével Ernő Szájbely -vel álmodtunk meg. Van abban valami felemelő, amikor két nagy múltú családi vállalat fonódik össze, akiket láthatatlanul is összekötnek az elmúlt évszázadok, a hagyományok tisztelete, a
fenntarthatóság és ez esetben egy csodálatos vidék, Toszkána is. „Ebben az egyedi együttműködésben Toszkána tisztelete és szeretete találkozik az évszázados magyar hagyományokat és kultúrát képviselő Zwackkal, így alkotva közösen valami újat, mégis maradandót, ahogy azt egyébként a mindennapokban is teszik.” – mondta Péntek Mária, a Busatti hazai képviseletét ellátó Toscaneria Kft. ügyvezető igazgatója az együttműködésről.

Az Anghiariban található 180 éves Busatti textilkészítő vállalat, melyet a család nyolcadik generációja vezet, olyan nagy márkák után, mint az Armani, vagy Prada most már a Zwack családnak is készít exkluzív kollekciót, melynek ünnepélyes bemutatójára került most sor.

Köszönjük Zwack Sándor , a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának elnökének a beszélgetést, mely során a Toszkánában töltött gyermekévek felidézése mellett olyan komoly témákat is érintettünk, mint a titkos recept őrzése, a család szerepe az Unicum elkészítésében, az innováció és a hagyományőrzés egyensúlyának megteremtése, valamint a családi vállalkozások jelene és jövője, a generációváltás és az utódlás kérdése. Köszönjük, hogy őszintén és közvetlenül osztott meg velünk családi történeteket, hogy egy pár órára, mi is úgy érezhettük, részesei vagyunk az Unicum nagy családjának. Biztos, hogy magunkkal visszük édesapjának, Zwack Péternek a szavait: „Soha fel nem adni!” és az Unicum szlogenjét: „Csak pozitívan!”

Köszönjük Szájbely Ernőnek, hogy a beszélgetést követően a régi lepárlóban megismerhettük, hogyan készül az Unicum, a 2500 négyzetméteres pincében a több ezer literes hordók tövében szűretlen italokat is kóstolhattunk és hogy megtekinthettük a múzeumban őrzött ezer és ezer emléket, mely elrepített bennünket a 230 éves márka múltjába. 

Képek az eseményről

Ha még nem vagy tagunk, de szívesen megismernéd közösségünket és…

– vállalkozásod tevékenysége, terméked/szolgáltatásod kötődik a modern és stílusos vidékiséghez

– fontosak számodra a hagyományos értékek;

– a fenntarthatóságra alapértékként tekintesz és

– szívesen részt vennél egy befogadó, inspiráló és motiváló üzleti közösségben, ahol hasonló gondolkodású vezetőkkel találkozhatsz,

akkor várjuk érdeklődésed!

Jövőbeni Események