MSVK rendezvény - Herczeg Ágnes borszakértő - énmárka építés - Etyeki Kúria - 2024 február
Események,  Korábbi események

Így lettem Herczeg Ágnes, avagy az énmárkaépítés

Időpont: 2024. február 20. 

Helyszín: Etyeki Kúria, Etyek, Báthori utca 21.

Előadóink:

Így lettem Herczeg Ágnes – Herczeg Ágnes borszakértő

Etyeki Kúria, a pezsgő nyugalom – Szerepi Szabolcs cégvezető, Etyeki Kúria

Te is lehetsz TED-es előadó – Végvári Imre, hazai és nemzetközi TED események kurátora, az előadói felkészülés egyetemi oktatója (csak tagoknak)

Február havi nagy rendezvényünket az Etyeki Kúriában tartjuk. Vendégelőadónk Herczeg Ágnes borszakértő, akivel az énmárkaépítésről fogunk beszélgetni. Emellett egy interaktív borkóstoló bemutatót is tart majd vendégeinknek. 2000 óta kutatja a borok világát, 2007 óta pedig saját boros tanácsadó cégét vezeti. 2015-ben az Év női vállalkozója címmel ismerték el, 2019-ben pedig Közép -Európában egyedüliként a WSET és a IWSC Future 50 díját nyerte el.

Az ebéd előtt Szerepi Szabolcs, az Etyeki Kúria cégvezetője mesél nekünk az 1996 óta működő borgazdaságukról, mely a hagyományok tisztelete mellett az innovatív szemléletmódjáról vált ismertté. Új borászati üzemük létesítése mellett boraik és pincészetük sorra nyeri el a hazai és nemzetközi elismeréseket.

Délután tagjainknak egy három órás TED-es előadói workshopon lesz lehetőségük résztvenni, melyen előadói tecnikáikat fejleszthetik a TED-es előadások módszertanával. A wokrshop szakértője Végvári Imre,  több, mint 300 TED-es előadó felkészítője, TEDxDanubia társkurátor, TEDxMETU, TEDxNeumann és TEDxBalaton kurátor, TEDxConversation program alapító és vezető. Világvezető nemzetközi események tartalmi kurátora, az előadói felkészülés egyetemi oktatója.

 

Ha még nem vagy tagunk, de szívesen megismernéd közösségünket és…

– vállalkozásod tevékenysége, terméked/szolgáltatásod kötődik a modern és stílusos vidékiséghez

– fontosak számodra a hagyományos értékek;

– a fenntarthatóságra alapértékként tekintesz és

– szívesen részt vennél egy befogadó, inspiráló és motiváló üzleti közösségben, ahol hasonló gondolkodású vezetőkkel találkozhatsz,

akkor várjuk érdeklődésed!

Jövőbeni Események